Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

maandag 19 november 2018

CDA-kamerlid Joba van den Berg brengt bezoek aan mondhygiënistenpraktijk

Vandaag op de agenda… ontvangst van CDA-kamerlid Joba van den Berg bij Mondzorg Jonker, de praktijk van NVM-lid Annelies Jonker in Oegstgeest. Het doel van de middag is het kennismaken van het CDA met de mondhygiënist. De focus ligt hierbij op de preventieve mondzorg en de werkzaamheden van de mondhygiënist.

Om hier een goed beeld van te krijgen, krijgen Joba van den Berg en haar delegatie een rondleiding door de praktijk en zullen zij de bus, waarmee Annelies kwetsbare thuiswonende ouderen op locatie bezoekt, bekijken. Daarnaast gaan Joba van den Berg en Manon in gesprek met KNMG-jeugdarts Petra de Jong (GGD Hollands-Midden van AZC Katwijk/Rijswijk) en met Bianca de Nijs, voorzitter Commissie Mondzorg Marente, waarbij de delegatie ook wordt rondgeleid door het verzorgingstehuis. Tevens zal Joba van den Berg geïnterviewd worden voor het Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne (NTvM). Een mooie kans om de politiek te laten zien wat de mondhygiënist doet en hoe belangrijk preventieve mondzorg is!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl