Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 12 maart 2019

Werken in de zorg: ook iets voor jou?

Week van Zorg en Welzijn
Het is deze week de Week van Zorg en Welzijn. Deze actieweek, georganiseerd door veertien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, heeft als doel om potentiële zij- en herinstromers te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in de zorgsector. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd, zoals Meet & Greets, inspiratiemiddagen en speeddates, waarbij je werkgevers, loopbaancoaches en opleidingen kunt ontmoeten.

Campagne ‘Ik Zorg’
De Week van Zorg en Welzijn hangt samen met de nieuwe campagne die het ministerie van VWS recent heeft gelanceerd: Ik Zorg. Met deze campagne wil het ministerie mensen enthousiast maken over werken in de zorgsector. Ook de mondhygiënist wordt in deze campagne uitgelicht. Heb jij al eens overwogen om als mondhygiënist aan de slag te gaan? In Nederland zijn er vier hogescholen die de opleiding tot mondhygiënist, Mondzorgkunde, aanbieden:

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)
Inholland (Amsterdam)
Hogeschool Utrecht (HU)
Hanzehogeschool Groningen

Bekijk ook actuele mondhygiënistenvacatures op de vacaturewebsite van NVM-mondhygiënisten.

 

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl