NVMlustrum2017

50 jaar NVM-mondhygiënisten – NVM-lustrumcongres: PROUD TO BE GOUD, NVM 50 JAAR OUD
(Flyer NVM Anniversary Conference in English)

 

WELKOM op de pagina’s van het NVM-lustrumcongres.
In 1967 richtten de eerste mondhygiënisten een vereniging op, 13 leden telde de vereniging toen. Vol daadkracht en met een duidelijke visie is er in de afgelopen 50 jaar veel bereikt. NVM-mondhygiënisten is uitgegroeid tot een professionele beroepsorganisatie met ca. 3300 leden. Altijd met de patiënt en preventie centraal en daar zijn we trots op!

50 jaar! Time to Celebrate, Time to Sparkle! Dit doen we 29 en 30 september a.s. met een tweedaags lustrumcongres met internationale lezingen en een spetterende feestavond in de oude (jawel!) suikerfabriek SugarCity in (jawel!) Halfweg (50 jaar=half op weg) tussen Haarlem en Amsterdam.
Uit alle hoeken van de wereld informatie over o.a. parodontologie, cariologie, halitose en de behandeling daarvan. Met tips en tricks voor de promotie van mondgezondheid en je eigen performance.

Op deze pagina’s leest u alle informatie over het congresprogramma, de feestavond, de expo/standhoudersmarkt en alle andere activiteiten.
50 jaar de NVM-mondhygiënist…Laat deze happening niet aan u voorbij gaan!
Klik hier om het programmaboekje online door te bladeren.

Locatie
SugarCity Events
Kristalpromenade 7
1165 PD HALFWEG (tussen Haarlem en Amsterdam)
Bekijk hier de routebeschrijving

Beurs/expo
Tijdens de pauzes is er weer een uitgebreide Expo te bezoeken. Klik hier voor een overzicht van reeds aangemelde standhouders.

KRM-punten
Voor de eerst congresdag ontvangt u 5 punten in de categorie Erkende Scholing. Volgt u het hele lustrumprogramma, oftewel de twee congresdagen, dan ontvangt u maar liefst 10 punten!
CanMEDSrol:
1. Mondzorg
4. Kennis en wetenschap

Download de Event app ‘NVM-lustrum2017’

Alles wat u wilt weten over dit event op uw mobiel. Zo kunt u zich vooraf alvast voorbereiden, maar ook op het congres zelf heeft u de informatie bij de hand. Download en plaats de app op uw beginscherm: https://m.twoppy.com/nvmlustrum2017/
Of scan bovenstaande QR-code.

Tarieven
Klik hier voor de tarieven:

 

lid NVM-mondhygiënisten:
Vrijdag € 240,00
Zaterdag € 240,00
Feestavond € 80,00
Totaalpakket € 500,00

Student lid:
Vrijdag € 120,00
Zaterdag € 120,00
Feestavond € 80,00
Totaalpakket € 260,00

Niet-lid:
Vrijdag € 380,00
Zaterdag € 380,00
Feestavond € 105,00
Totaalpakket € 815,00

*Bij inschrijving vóór 29 juli a.s. geldt een vroegboekkorting van € 25,- bij afname van het totaalpakket en € 15,- bij afname van een losse congresdag.

Inschrijven
De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. Wilt u zich na 18 september 2017 nog inschrijven voor het congres? Dit kan op de congresdag bij de registratiebalie. Houd u dan wel rekening met een langere wachttijd bij de registratiebalie!

Schrijf u snel in voor het lustrumcongres. Bij inschrijving vóór 29 juli a.s. geldt een vroegboekkorting van € 25,- bij afname van het totaalpakket en € 15,- bij afname van een losse congresdag.

Leden
1. Kies op deze pagina het evenement ‘NVM-lustrumcongres’.
Klik op ‘Direct inschrijven’, naast LUSTRUM CONGRES 2017 NVM-MONDHYGIËNISTEN met vroegboekkorting. U komt nu bij de startpagina van de oude ledenwebsite
2. Log in op de oude ledenwebsite
3. Kies na inlog ‘mijn NVM’ en klik bovenin op ‘Evenementen’
4. Klik op de knop ‘Inschrijven’ naast het gewenste evenement

Overige geïnteresseerde mondhygiënisten
1. Ga naar https://www.mondhygienisten.nl/cursussen/
2. Klik op de knop ‘Inschrijven’ naast LUSTRUM CONGRES 2017 NVM-MONDHYGIËNISTEN met vroegboekkorting

Antwoordkaart
Schrijft u liever per antwoordkaart  in? Ook dit is mogelijk. Print u de antwoordkaart uit, vul deze in, scan de kaart en stuur deze retour naar bureau@mondhygienisten.nl. Uiteraard is het insturen per post ook mogelijk via het vermelde antwoordnummer.

Wilt u met meerdere personen tegelijk inschrijven, bijvoorbeeld met het hele praktijkteam? Stuur dan even een mail naar bureau@mondhygiënisten.nl met de namen en lidnummers van de personen die u in wilt schrijven. Wij helpen u dan graag!

Houd deze lustrumpagina’s goed in de gaten, want de komende maanden worden deze steeds verder uitgebreid met leuke weetjes, tips en feiten! Tot ziens op 29/30 september!

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl