Winnaars NVM Oral-B Studieprijs 2017

Vrijdag 10 november is in Figi Zeist weer de jaarlijkse NVM Oral-B Studieprijs uitgereikt aan de studenten Mondzorgkunde met de beste scriptie.

De eerste prijs is gewonnen door Rosalie Dool en Iris van den Berg voor hun afstudeerscriptie: ‘HPV en de toekomstige mondhygiënist’. Rosalie zat op het moment van de uitreiking in het buitenland, dus daarom kwam Iris de prijs alleen in ontvangst nemen. In deze video vertelt Iris meer over haar scriptie en haar toekomstplannen als mondhygiënist.

 

Sanne de Vries won voor haar afstudeerscriptie: ‘Late effecten van behandeling met radioactief jodium op de speekselklieren en het ontstaan van cariës’ de tweede prijs. Bekijk de video met haar toelichting op haar scriptie en toekomstplannen.

 

De derde prijswinnaars zijn Julia Akkerman en Caroline Weijden met hun afstudeerscriptie: ‘Bloedglucosewaarde, speekselvloed en pH-waaqrde van het speeksel spelen een rol bij het ontstaan van cariës bij kinderen en adolescenten met diabetes millitus type 1’. Benieuwd naar hun scriptie en toekomstplannen? Bekijk de video!

 

Van de uitreiking is tevens een mooie compilatie gemaakt. Van harte gefeliciteerd allemaal!

 

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl