VACATURE // Hoofd KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (12-16 uur)

KRM zoekt talent
Sinds 1 januari 2009 is het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) operationeel. Het KRM is door de beroepsvereniging van mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten), opgericht. Inmiddels heeft het KRM ruim 1.500 kwaliteitsgeregistreerde mondhygiënisten. Voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van transparant kwaliteitsbeleid van het KRM zoeken wij een gedreven, resultaatgerichte professional.

U rapporteert aan de directeur en het bestuur van NVM-mondhygiënisten. U bent lid van de Commissie KRM en ambtelijk secretaris van de Beroepscommissie KRM. U bent de bindende factor tussen KRM commissies, medewerkers en bestuur. Onderdeel van uw taak is tevens het onderhouden van externe contacten voor het KRM en bekendheid geven aan het KRM. U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat is de uitdaging?
U werkt zelfstandig binnen de kaders van de strategie van de Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten, bent pro-actief, klantgericht en beschikt over een strategisch inzicht. U stuurt hiertoe de medewerker(s) van het KRM aan en draagt zorg voor de dagelijkse uitvoering van de bedrijfsprocessen. Legt en onderhoud relevante contacten met (potentiële) klanten en politiek/maatschappelijke samenwerkingspartners en bevordert de borging van kennis en deskundigheid van en binnen het KRM.

Wat voor talent?
Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:

  • U heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • U heeft leidinggevende kennis en ervaring
  • U heeft kennis van kwaliteitssystemen
  • U heeft kennis en ervaring met geautomatiseerde systemen en applicaties
  • U bent communicatief sterk
  • U bent nauwkeurig en oplossingsgericht
  • U bent een zelfstandige, enthousiaste, slagvaardige teamwerker en hebt een flexibele instelling
  • U bent ondernemend, vasthoudend en hebt overtuigingskracht
  • U heeft goede sociale- en netwerkvaardigheden

Kennis op het gebied van de mondzorg is een pré, maar niet per definitie noodzakelijk. Registratie binnen het KRM vindt plaats met de registratiesoftware van PE-online.

Wat bieden wij?
Een interessante functie (12-16 uur) in een team met professionals. Het salaris is min. € 2900 en max. € 4300 bij een 38-urige werkweek.

Heeft u interesse?
Als u deze uitdaging aan wilt gaan, schrijf dan een motivatiebrief en een CV aan de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten) o.v.v. sollicitatie, Postbus 1166, 3430 BD Nieuwegein. Per mail mag ook: bureau@mondhygienisten.nl. Het KRM bureau is gevestigd in Utrecht (Papendorp) aan de Groenewoudsedijk 40. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 030-6571013. De sollicitatietermijn sluit op 15 augustus 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl