VACATURE // Hoofd KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (12-16 uur)

KRM zoekt talent
Sinds 1 januari 2009 is het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM) operationeel. Het KRM is door de beroepsvereniging van mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten), opgericht. Inmiddels heeft het KRM ruim 1.500 kwaliteitsgeregistreerde mondhygiënisten. Voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van transparant kwaliteitsbeleid van het KRM zoeken wij een gedreven, resultaatgerichte professional.

U rapporteert aan de directeur en het bestuur van NVM-mondhygiënisten. U bent lid van de Commissie KRM en ambtelijk secretaris van de Beroepscommissie KRM. U bent de bindende factor tussen KRM commissies, medewerkers en bestuur. Onderdeel van uw taak is tevens het onderhouden van externe contacten voor het KRM en bekendheid geven aan het KRM. U beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Wat is de uitdaging?
U werkt zelfstandig binnen de kaders van de strategie van de Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten, bent pro-actief, klantgericht en beschikt over een strategisch inzicht. U stuurt hiertoe de medewerker(s) van het KRM aan en draagt zorg voor de dagelijkse uitvoering van de bedrijfsprocessen. Legt en onderhoud relevante contacten met (potentiële) klanten en politiek/maatschappelijke samenwerkingspartners en bevordert de borging van kennis en deskundigheid van en binnen het KRM.

Wat voor talent?
Voor deze functie zoeken we iemand met het volgende profiel:

  • U heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau
  • U heeft leidinggevende kennis en ervaring
  • U heeft kennis van kwaliteitssystemen
  • U heeft kennis en ervaring met geautomatiseerde systemen en applicaties
  • U bent communicatief sterk
  • U bent nauwkeurig en oplossingsgericht
  • U bent een zelfstandige, enthousiaste, slagvaardige teamwerker en hebt een flexibele instelling
  • U bent ondernemend, vasthoudend en hebt overtuigingskracht
  • U heeft goede sociale- en netwerkvaardigheden

Kennis op het gebied van de mondzorg is een pre, maar niet per definitie noodzakelijk. Registratie binnen het KRM vindt plaats met de registratiesoftware van PE-online.

Wat bieden wij?
Een interessante functie (12-16 uur) in een team met professionals. Het salaris is min. € 2900 en max. € 4300 bij een 38-urige werkweek.

Heeft u interesse?
Als u deze uitdaging aan wilt gaan, schrijf dan een motivatiebrief en een CV aan de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM-mondhygiënisten) o.v.v. sollicitatie, Postbus 1166, 3430 BD Nieuwegein. Per mail mag ook: bureau@mondhygienisten.nl. Het KRM-bureau is gevestigd in Utrecht (Papendorp) aan de Groenewoudsedijk 40. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 030-6571013.

Update oktober 2017: Omdat er nog geen geschikte kandidaat is gevonden voor deze functie, is de vacature nog vacant. Bij interesse graag zo snel mogelijk reageren!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl