Uitnodiging: kom naar het NVM Philips mini-congres op 10 november

Op 10 november is iedereen (leden en niet-leden) van harte uitgenodigd om naar het NVM Philips mini-congres in Figi Zeist te komen. Het grootse mini-congres is ‘mini’, omdat het ‘maar’ twee uur duurt en is ‘groots’, omdat we super trots zijn op de sprekers die een lezing komen geven. Drie professionals op het gebied van preventie en therapie zullen de allerlaatste kennis met ons delen: Eveline van der Sluijs (mondhygiënist), Anna Louropoulou (parodontoloog/implantoloog) en Thomas Plochg (directeur NPHF).

Tijdens de lezingen van Eveline en Anna wordt duidelijk welke reinigingsmiddelen op welke manier gebruikt kunnen worden voor het beste en veiligste resultaat. Niet alleen op natuurlijke gebitselementen en weefsels, maar ook op implantaten. Thomas gaat nader in op het vitaliteitscontract, als investering op iemands gezondheid. De kennis die u tijdens het NVM Philips mini-congres opdoet, kan meteen de volgende (werk)dag in de praktijk worden gebracht.

Voorafgaand aan de lezingen kunt u genieten van een heerlijk Italiaans buffet en na afloop is er nog een gezamenlijke borrel. Zowel het buffet als de borrel zijn bij de prijs inbegrepen.

De kosten van het mini-congres bedragen voor leden €125 en voor niet-leden €195.

Programma
18.00 uur: Italiaans buffet
19.00 uur: Opening en introductie
19.10 uur: Het Vitaliteitscontract // Thomas Plochg
19.30 uur: Een mond om te zoenen! // Eveline van der Sluijs
20.15 uur: Bijt u vast in implantaten // Anna Louropoulou
20.55 uur: Afsluiting
21.00 uur: Borrel

Schrijf je in!

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl