Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

vrijdag 26 april 2019

Save the date: NVM-najaarscongres ‘Positieve gezondheid’ op 15 november in Orpheus Apeldoorn

Op vrijdag 15 november staat het NVM-najaarscongres in theater Orpheus in Apeldoorn op het programma. Schrijf deze datum vast in je agenda! Het thema is: Positieve gezondheid – Hoe de mondhygiënist veerkracht en eigen regie bij de cliënt stimuleert. We zijn momenteel nog druk bezig met het vastleggen van de sprekers. Zodra het volledige programma bekend is, brengen we jullie op de hoogte. Voor de zomer ontvangen alle NVM-leden de officiële uitnodiging per post, maar uiteraard is iedereen van harte welkom om het congres bij te wonen!

Voorafgaand aan het NVM-najaarscongres organiseert de vereniging voor leden de Algemene Ledenvergadering (ALV). Anders dan andere jaren is er aan de vooravond van het NVM-najaarscongres 2019 geen NVM Philips pre-congres, omdat er dit jaar andere afspraken met sponsor Philips zijn gemaakt. De informatiebijeenkomst voor zelfstandig ondernemende mondhygiënisten vindt anders dan voorgaande jaren op een ander moment plaats, namelijk op 4 oktober in het Fulcotheater in IJsselstein.

Binnenkort opent de inschrijving voor zowel het NVM-najaarscongres als de ALV. We houden jullie op de hoogte!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl