Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

dinsdag 18 december 2018

Kijken! Foto’s Young Professionals-event 15 december 2018

Op 15 december 2018 organiseerden we samen met Oral-B het Young Professionals-event in DeFabrique in Utrecht, met als thema ‘Grenzeloos samenwerken: kijk verder dan de mondzorg’. Hét evenement voor vierdejaars studenten Mondzorgkunde en mondhygiënisten die de afgelopen vijf jaar zijn afgestudeerd. Het was een hele geslaagde dag vol inspirerende lezingen, boeiende subsessies en goede gesprekken met elkaar. Het programma werd geopend door dagvoorzitter Lisette van der Harst-de Kraa, mondhygiënist gespecialiseerd in de jeugd. Daarna volgden lezingen van Dr. Jan Jaap Reinders en Prof. Dr. Eelco Hakman, en twee rondes subsessies. Tijdens de heerlijke lunch en gezellige borrel na afloop was er genoeg tijd om onderling ervaringen uit te wisselen. Bekijk hieronder de foto’s.

Met dank aan alle sprekers, dagvoorzitter Lisette van der Harst-de Kraa en natuurlijk veel dank aan alle kersverse mondhygiënisten (in spe) voor hun komst!

Foto’s: Suzanne Blanchard

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl