Word lid

Wilt u ook aangesloten zijn bij dé beroepsorganisatie voor mondhygiënisten in Nederland? Word dan lid van NVM-mondhygiënisten!

Wanneer u het onderstaande inschrijfformulier volledig invult, wordt uw aanmelding zo spoedig mogelijk verwerkt en u krijgt een bevestigingsbrief met een welkomstpakket thuisgestuurd. In de bevestigingsbrief staat onder andere uw lidmaatschapsnummer en meer informatie over het inloggen op het ledengedeelte van deze website.

Student?
Studenten Mondzorgkunde kunnen gedurende hun hele studie gebruik maken van een gratis lidmaatschap van NVM-mondhygiënisten. Om hiervan gebruik te maken, ontvangt NVM-mondhygiënisten graag het speciale aanmeldformulier voor studenten ingevuld retour.NVM-mondhygiënisten kan uw adresgegevens aan derden verstrekken. Hiermee gaat de NVM zorgvuldig te werk. Alleen als het een meerwaarde voor de leden betreft, worden adressen verstrekt!Middels onderstaande machtiging wordt de machtiging verleent aan NVM-mondhygiënisten om tot wederopzegging van onderstaande persoonsgebonden rekening bedragen af te schrijven voor de contributie.

Persoonsgegevens


Adresgegevens

Studiegegevens

Werkvelden

Praktijkgegevens

Machtiging

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl