NVM-educatie mondhygiënisten

Het bij- en nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM- Onderzoek en Scholing. Met een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit.
crkbo_instelling
Cursusaanbod
Alle NVM-leden ontvangen het jaarlijkse cursusprogramma van NVM-educatie. Actuele thema’s vormen het uitgangspunt van dit scholingsaanbod. Zowel NVM-leden als niet-leden (mondhygiënisten) kunnen zich inschrijven voor de bij- en nascholing van NVM-educatie. Ga voor meer informatie en inschrijving naar de cursusagenda.

N.B. Klik hier om het cursusprogramma 2016 online als pdf door te bladeren.

Cursussen op maat en locatie
NVM-educatie kan de meeste reguliere cursussen, seminars en workshops ook bij u op locatie (in company) organiseren. Bijvoorbeeld voor uw regio, IT groep en/of praktijk. Ook maakt NVM-educatie graag scholingsactiviteiten op maat voor u. Bijvoorbeeld aan de hand van casuïstiek.
Wilt u scholing op maat voor uw praktijk, regioteam, ICO-groep, commissie, vakgroep en/of projectgroep? Download dan het ‘aanvraagformulier cursus op maat en/of locatie‘ en stuur dit ingevuld (per e-mail, post of fax) naar NVM-educatie. U krijgt telefonisch bericht om uw wensen te bespreken.

Contactgegevens
Stichting NVM – Onderzoek en Scholing
NVM-educatie mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
Telefoon: 030-6571985
Fax: 030-6571859
Email: educatie@mondhygienisten.nl


Leergang Parodontologie

 

Informatie (downloads):
Algemene leveringsvoorwaarden
Klachtenregeling

Kies NVM-educatie, want als mondhygiënist ben je voortdurend in ontwikkeling

Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten
postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
tel: 030-6571013
bureau@mondhygienisten.nl