Dit nieuwsbericht is langer dan 12 maanden geleden gepubliceerd. De informatie kan verouderd zijn. Bekijk ons nieuwsoverzicht voor actualiteiten.

woensdag 16 maart 2016

Week van de Mondhygiënist 2016 is van start!

De Week van de Mondhygiënist‬ is officieel van start gegaan (14 t/m 20 maart), met als thema: het taboe ‘slechte adem’ (Halitose). Klik hier voor het persbericht over dit thema.

Op de website www.weekvandemondhygienist.nl vindt u o.a. terug welke mondhygiënisten er tijdens deze bewustwordingsweek actief zijn bij u in de omgeving. Voor een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de Week van de Mondhygiënist, klik hier.

Onze commercial al voorbij zien komen?

Vanaf 11 t/m 18 maart worden de tv-commercial én de radiospot van NVM-mondhygiënisten uitgezonden op de zenders NPO, Net5, SBS6, SBS9, Veronica & SkyRadio. Het belang van een goede mondverzorging (slechte adem voorkomen) én de boodschap dat een bezoek aan de mondhygiënist een must is, worden hiermee breed onder de aandacht gebracht. ‪Klik hier voor de bijbehorende uitzendschema’s.

Nieuwsgierig naar wat er nog meer gebeurt in en rondom de Week van de Mondhygiënist? Houd Facebook en Twitter in de gaten!

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

NVM-mondhygiënisten
Postbus 1166
3430 BD Nieuwegein
T 030-657 10 13
E bureau@mondhygienisten.nl